De zon in huis met houten jaloezieën op maat!

26 mei 2016

Zon, waar ben je? Na een klein zomers voorproefje ziet het er buiten weer grauw en grijs uit. Als de zon dan toch even van zich laat zien, genieten we er met volle teugen van. En het liefst houden we hem voor altijd in zicht. Met het Nederlandse klimaat is het lastig om dat te behalen, maar met houten jaloezieën op maat kom je al een heel eind! 

Een isolerende functie!

Wat veel mensen niet weten, is dat houten jaloezieën op maat een isolerende werking hebben! Als het buiten erg warm is, houd je het binnen koel door de houten jaloezieën te sluiten. Is het daarentegen buiten koud buiten, sluit dan de houten jaloezieën om de warmte van de verwarming binnen te houden. Er verdwijnt namelijk zo’n 10 tot 30% aan warmte via de ramen. Deze vorm van raamdecoratie is dus energiebesparend, wat ook nog eens leuk is voor de portemonnee!

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat hebben een isolerende werking. Bron: Verkaik Verf en Glas

Een warme uitstraling in het interieur

Het gebruik van natuurlijke materialen en prints zorgt in veel gevallen voor een warm effect in het interieur. Zo ook bij deze vorm van raamdecoratie. Dit komt door de beits, wat zorgt voor een mooie ‘hout-look’. Door het gebruik van ladderband in een bijpassende kleur, maak je het helemaal af. Niet zo’n fan van ladderband, of houd je het liever wat rustig? Ladderkoord is ook een goede optie.

Houten jaloezieën op maat

De warme uitstraling van houten jaloezieën op maat. Bron: Interieur & Inrichting

Kleurstalen aanvragen voor houten jaloezieën

Al benieuwd geworden naar deze vorm van raamdecoratie? Wij bieden jou de mogelijkheid om thuis te kijken of dit product goed past in jouw interieur. Je kunt namelijk gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aanvragen! Naast stalen voor de houten jaloezieën kan je ook kleurstalen aanvragen voor  ladderband.

Advies nodig? Schroom niet om telefonisch contact op te nemen of een mailtje te sturen, dan kunnen wij een kleurenset samenstellen die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen!