Waarom het handig is om kleurstalen aan te vragen

29 april 2017

Wij raden je in onze artikelen altijd aan om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Wij willen namelijk dat je de juiste keuze maakt. Maar waarom doen we dit eigenlijk? Want wat is het nut van de kleurstalen? In dit artikel leggen we je er alles over uit! 

Waarom kleurstalen aanvragen?

Elk beeldscherm staat anders ingesteld. De een heeft de helderheid hoog staan en de ander juist laag. Daarnaast kunnen de instellingen voor kleuren per beeldscherm verschillen, waardoor de kleur van de raamdecoratie op het beeldscherm niet overeenkomt met de echte kleur. Wanneer je direct raamdecoratie aanschaft zonder stalen aan te vragen, is er kans op teleurstelling omdat de kleur niet volledig overeenkomt met de kleur op de website. Vraag dus altijd gratis kleurstalen aan voordat je gaat bestellen.

Kleurstalen aanvragen jaloezieenverkoop.nl

Kleurstalen jaloezieën. Bron foto: Rikken Wonen

Advies en een gepersonaliseerde stalenset

Daarnaast merken we dat de kleur van raamdecoratie een lastige keuze is voor velen. ‘Wat past het best binnen mijn interieur?’. Ook daarom bieden wij je de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Met de stalen, die je binnen 1 à 2 werkdagen al in huis hebt, kan je zelf bepalen welke kleur het beste uitkomt binnen je interieur. Mocht je er zelf niet uitkomen betreft de juiste kleur? Schroom niet om advies te vragen? Door je wensen aan ons door te geven, kunnen wij een gepersonaliseerde stalenset voor je samenstellen. Zo is het niet alleen mogelijk om stalen voor rolgordijnstoffen en jaloezieën aan te vragen. Ook kan je ladderband, ladderkoord en stalen voor sierkappen aanvragen.

Wees niet bang, want het aanvragen van kleurstalen bij Jaloezieenverkoop.nl is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast en daarbij worden je persoonlijke gegevens ook niet verder gebruikt. Wij horen het natuurlijk graag wanneer de gewenste kleur niet tussen je stalenset zit. Zo kunnen wij je nog een aantal stalen toesturen!

Kleurstalen aanvragen jaloezieenverkoop.nl

Aluminium jaloezieën. Bron foto: Pinterest