Veilig en betrouwbaar winkelen op internet

16 april 2015

Jaloezieenverkoop.nl heeft het webshop keurmerk gekregen voor veilig en betrouwbaar winkelen op het internet. Wat dat betekent? Dat leggen we graag uit in een nieuw artikel.

Betrouwbaar winkelen

De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. In tegenstelling tot sommige andere keurmerken is Webshop Keurmerk onafhankelijk. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

De beste service voor jou

Jaloezieenverkoop.nl doet haar best om jou een prettige service te bieden. Mocht je nog tips of aanmerkingen hebben? Dan horen wij dit graag van jullie! Door middel van onze klantenbeoordelingen proberen wij onze service nog beter te maken, waardoor wij jou een perfecte dienst kunnen leveren. Bij de klantbeoordelingen kan je overigens ook de mening van anderen lezen. Zo zijn wij ontzettend blij met het hoge cijfer wat wij krijgen van onze klanten. Thanks!

Wegschop keurmerk jaloezieenverkoop.nl