Vaderdag special | Zelfgemaakt ontbijt!

18 juni 2016

Vaderdag staat alweer voor de deur! Deze zondag is het aan ons om de vaders eens extra in het zonnetje te zetten. Want dat hebben ze zeker verdient! Hoe kan je zijn dag beter laten beginnen, dan met een eigen gemaakt ontbijtje op bed? Natuurlijk wel nadat hij lekker uitgeslapen heeft.

Met liefde gemaakt voor vaderdag

Een heerlijk gekookt (of gebakken) eitje, een paar afgebakken broodjes, versgeperste jus d’orange en wat fruit voor de vitamines. Zodra het met liefde gemaakt is, is het altijd goed! Vergeet niet om er een leuk, zelfgeschreven kaartje bij te leggen. Zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd een succes, namelijk!

Wel even wachten totdat je vader wat extra uurtjes heeft kunnen uitslapen. Het is natuurlijk wel zijn dag, zijn tijd om even lekker te ontspannen.

Vaderdag

Goedemorgen zonnestralen

Laat je vader ontwaken met het zonnetje! Een mooie lichtinval tovert al een lach op zijn gezicht, en een zelfgemaakt ontbijtje maakt zijn dag dan al niet meer stuk. Hoe fantastisch zou het zijn als er mooie zonnestralen naar binnen schijnen?!

Jaloezieën op maat zorgen voor een mooie, gefilterde lichtinval. En gelukkig behoudt je vader dan ook gelijk zijn privacy, omdat je de jaloezieën alleen hoeft te verstellen i.p.v. je raamdecoratie omhoog halen voor de gewenste lichtinval. Jaloezieën zijn goed geschikt voor in de slaapkamer, maar voor extra verduistering zijn gordijnen wel een aanrader.