Semi-transparante rolgordijnen op maat

03 augustus 2015

Het is zomer! Tijd om onze semi-transparante rolgordijnen in het zonnetje te zetten!

Al enige tijd levert jaloezieenverkoop.nl naast houten jaloezieën en aluminium jaloezieën ook rolgordijnen! Natuurlijk is niet elk rolgordijn hetzelfde. In onze collectie bieden wij semi-transparante rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, rolgordijnen met Print & Dessin en rolgordijnen speciaal gefabriceerd voor in de badkamer.

Semi-transparante rolgordijnen bestellen

Een semi-transparant rolgordijn is al een tijdje erg populair! Omdat u privacy heeft als het rolgordijn is gesloten, maar niet al uw lichtinval verliest, is dit ideaal voor in de woonkamer. U kunt hiermee namelijk een aangename sfeer creëeren.

Op dit moment bieden wij u 51+ verschillende kleuren. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Onze collectie is gericht op hedendaagse kleurtrends. Op zoek naar een semi-transparant rolgordijn op maat met een natuurtint? Een klassieke witte? Of toch een knallende rode kleur? Alles kan bij jaloezieenverkoop.nl!

Rolgordijnen

Gratis kleurstalen rolgordijn aanvragen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste kleur bestelt, kunt u gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen op onze website. Als u deze voor 16:00 besteld, zorgen wij er samen met de postbode voor dat u deze morgen al in huis heeft.

Maar waarom kleurstalen aanvragen? Door kleurstalen aan te vragen kunt u thuis bepalen of de kleur die u in gedachten had past bij het interieur en de huidige meubels. En heeft u geen specifieke kleur, maar wenst u graag advies te ontvangen? U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Door uw wensen betreft product of huidige kleurenpalet in het interieur aan te geven, kunnen wij een stalenset aanmaken die volledig aansluit op uw wensen of uw interieur.