Rolgordijn met sierkap nog mooier!

22 juli 2016

Een rolgordijn op maat is toch wel het meest gewilde product als het aankomt op raamdecoratie op maat. Je hebt er lang plezier van, het zal niet snel vervelen en is ook nog eens leuk voor je portemonnee. Raamdecoratie is het puntje op de i, want zonder raamdecoratie in huis is het niet compleet. Om je standaard rolgordijn helemaal af te maken, zijn er een hoop opties beschikbaar. Wat dacht je van een rolgordijn met sierkap?! 

Een luxe uitstraling met een sierkap

Een rolgordijn op maat is een standaard vorm van raamdecoratie. Maar om deze echt uniek te maken én om een luxe uitstraling aan het interieur te geven, is een sierkap de oplossing! Het grote voordeel aan een rolgordijn met sierkap is dat de montagesteunen niet meer zichtbaar zijn, wat wel zo is bij een rolgordijn op maat zonder sierkap. Daarnaast blijft de rol ook beschermd én is ook deze niet meer zichtbaar!

Echt uniek!

Je interieur is jouw stukje ‘thuis’ en is helemaal gestyled naar jouw smaak. Ieder interieur is uniek en dat maakt het juist zo leuk. Wij weten dat maar al te goed en helpen je graag bij het vinden van een rolgordijn op maat wat volledig bij jou en bij je interieur past. En met alle extra opties, dus ook een sierkap, wordt het echt jouw unieke rolgordijn.

Sierkap

Onze collectie sierkappen

Onze collectie sierkappen bestaat uit RAL-kleuren en Chrystal-kleuren. De RAL-kleuren zijn te vinden in het bestelproces, de Chrystal-kleuren zullen daar in de toekomst ook bij komen. De prijs van de RAL-kappen zijn al in de prijs verwerkt wanneer deze optie is gekozen in het bestelproces. De Chrystal-kap zal €10,00 extra per breedte meter bedragen.

De RAL-kleuren zijn afgestemd op de standaard kleuren voor de kozijnen. De RAL-kappen zullen dus perfect passen bij je kozijn!

Sierkap

Collectie sierkappen van Jaloezieenverkoop.nl

Perfect op elkaar afgestemd

Om een eenheid te creëren, bieden wij onderlatten aan in dezelfde kleur als de gewenste kap! Dit is dé finishing touch voor jouw rolgordijn en daarmee is ‘ie echt uniek! Op een bijpassende onderlat zit overigens geen meerprijs.

Naast kleurstalen voor rolgordijnen kan je ook kleurstalen van de sierkappen aanvragen! Geef dit wel even aan als je kleurstalen aanvraagt, want ze staan niet aangegeven in de lijst van kleurstalen.