Deze raamdecoratie is geschikt voor de badkamer

24 januari 2016

Na een lange werkdag verdienen we wel wat ontspanning. Eerst lekker op de bank liggen, wat tv kijken of even op het internet surfen. We sluiten de avond af met een heerlijke warme douchebeurt. Extra fijn in de wintermaanden! Maar die warmte en luchtvochtigheid, daar wordt de meeste raamdecoratie niet mooier op. Welke vorm van raamdecoratie is dan wel geschikt voor in de badkamer?

Aluminium jaloezieën

Onze eerste optie is de aluminium jaloezie. Omdat aluminium niet roest, is deze vorm van raamdecoratie erg geschikt voor de badkamer. Het geeft ook nog eens een hele strakke look aan je badkamer! Hierbij kan je zelf de lichtinval en daarmee ook de privacy bepalen. Erg belangrijk in een ruimte zoals deze! Bij 50mm aluminium jaloezieën maak je het af met mooi ladderband.

Mooie aluminium jaloezieën in de badkamer

Rolgordijnen

Liever geen jaloezieën? Rolgordijnen zijn ook een optie. Maar geen standaard rolgordijn, want deze stof neemt alsnog vocht op. Rolgordijnen voor de badkamer zijn gemaakt van een speciale badkamerstof met pvc, waardoor het geen vocht opneemt.

Schroeven en boren? Liever niet..

Geen zin om met je boormachine in de badkamer aan de slag te moeten? Geen nood, want de rolgordijnen met badkamerstof zijn ook verkrijgbaar in Perfect Fit-systeem! Dit systeem plaats je op kunststof kozijnen en zet je vast met clips. Er komen dus geen schroeven aan te pas.

Binnenkort vind je de Perfect Fit-mogelijkheid ook in onze webshop. Heb je nu al interesse? Neem dan even contact op met het team van Jaloezieënverkoop!

Perfect Fit Systeem in de badkamer

Kleurstalen aanvragen

Wil je graag zien hoe de stoffen of jaloezieën er in het echt uitzien in je badkamer? Hoe het materiaal voelt? En hoe de kleur in je badkamerinterieur staat? Raamdecoratie is een investering, dus je wilt wel zeker zijn van je zaak. Vraag gratis en vrijblijvend 5 kleurstalen aan en binnen 2 werkdagen kun je de verschillende kleuren zelf checken!