[BINNENKORT] Perfect Fit voor rolgordijn op maat

31 januari 2017

Niet willen schroeven en boren in je kunststof kozijnen? Dan hebben wij een passende oplossing voor je. Het Perfect Fit Systeem is een nieuw product waarbij geen schroevendraaiers en boren aan te pas hoeven komen. Binnenkort kan je bij Jaloezieenverkoop.nl ook terecht voor het geliefde Perfect Fit Systeem. Wij leggen je graag de ins & outs uit. 

Perfect Fit Systeem: Hoe en wat?

Dit product is speciaal ontworpen voor kiep- en kantelramen. Het rolgordijn, wat bevestigd zit in een frame, blijft in gevallen van een kiep- of kantelraam dus netjes op zijn plek. Maar ook voor standaard ramen is dit systeem goed geschikt. Deze vorm van raamdecoratie op maat kan zowel op houten als kunststof kozijnen toegepast worden. De benodigde sponningdiepte moet daarbij minimaal 18mm bedragen.

Zowel verduisterende stoffen als semi-transparante stoffen en Prints en Dessin zijn toepasbaar op het Perfect Fit Systeem. Houd daarbij wel rekening met lichtkieren. Een verduisterende stof zal de ruimte nooit volledig verduisteren. Daarbij zijn de lichtkieren wel kleiner als bij een standaard rolgordijn. Én daarbij valt een Perfect Fit Systeem onder de Child Safety-normen, waardoor het geen gevaar vormt voor kinderen. Dit omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een ketting, maar van een handgreep aan de onderzijde van het rolgordijn.

Bij kunststof kozijnen hoef je niet te boren of te schroeven. Het systeem wordt namelijk bevestigd met 4 clips die tussen het glas en rubber geplaatst worden. Bij een houten kozijn is dit niet mogelijk, waardoor boren nog wel nodig is. Ben je al benieuwd geworden? Vraag gratis kleurstalen aan, zodat je thuis al een keuze kunt maken!

Perfect Fit Systeem

Perfect Fit Systeem voor rolgordijnen op maat. Bron: Comfort Zonwering