Online raamdecoratie bestellen

06 februari 2016

Tegenwoordig shoppen we alles online. Alles vliegt het winkelmandje in en binnen 5 minuten heb je je gewenste items besteld. We doen het omdat het makkelijk is, we geen tijd hebben om naar de winkels te gaan of omdat we ons vervelen. Het gaat van kleding tot sieraden en van verzorgingsproducten tot boodschappen.  Alles zonder het als eng te ervaren. Maar raamdecoratie online bestellen vindt men wel eng, wellicht spannend. We leggen je uit waarom het bestellen van raamdecoratie online dat juist totaal niet is!

Online raamdecoratie bestellen bij Jaloezieenverkoop.nl

Raamdecoratie op maat bestellen is iets waar goed over na moet worden gedacht. Het is een product waar je lang plezier van wilt hebben en zeker zijn van je zaak is wel zo handig, want er zit een prijskaartje aan. Gelukkig is het bestellen van raamdecoratie online erg eenvoudig. Kom je er niet helemaal uit? Dan staat het team van Jaloezieenverkoop.nl uiteraard voor je klaar.

Nog niet zeker wat je wil? Jaloezieën op maat, een badkamer rolgordijn, een duorolgordijn of een rolgordijn op maat? En welke kleur? Ons team denkt graag met je mee. Schroom niet om contact met ons op te nemen! Ook kan je een foto van de situatie naar ons mailen, waardoor wij goed met je kunnen meedenken en de juiste vorm van raamdecoratie kunnen aanbevelen.

Duorolgordijn op maat

Duorolgordijnen op maat. Bron: Pinterest

Mooie én geschikte raamdecoratie

De ruimte waarin de raamdecoratie geplaatst moet worden is belangrijk. Komt het in de werkkamer te hangen? Dan moet het licht goed gefilterd worden, want een weerkaatsende zon op je beeldscherm kan storend zijn. Kies in dit geval voor een semi-transparant rolgordijn of semi-transparante duorolgordijnen op maat. In de woonkamer mag hij licht doorlaten. Een (semi-)transparant rolgordijn of jaloezieën op maat zijn hierbij de juiste keuze. In de slaapkamer is het van belang dat de raamdecoratie verduisterend is, zodat de nachtrust optimaal is. Hier is een verduisterend duorolgordijn of een verduisterend rolgordijn de juiste keuze.

Kleurstalen aanvragen

De kleur is een belangrijke factor. Het moet aansluiten op de rest van het interieur om een mooi geheel te creëren. Ook de stijl van het interieur speelt een belangrijke rol. Heb je een industrieel interieur? Dan zijn 50mm aluminium jaloezieën op maat in een grijze kleur de juiste keuze. Heb je een scandinavisch interieur? Dan zijn 25mm aluminium jaloezieën of een semi-transparant rolgordijn op maat in een witte kleur de beste optie.

Door verschillende factoren kan de kleur op je beeldscherm afwijken van het origineel. Om te kijken of de uitgekozen kleur past in jouw interieur, kan je gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aanvragen. Zit de kleur die je graag zou willen er toch niet bij? Neem dan even contact met ons op zodat wij met je mee kunnen denken.

Kleurstalen aluminium jaloezieen aanvragen

Kleurstalen van aluminium jaloezieën. Bron: Slimme Interieur

Het opmeten van de ramen

Opmeten is natuurlijk ook belangrijk. Het opmeten is erg eenvoudig en zo gedaan, maar vraagt wel om enige moeite. Het moet namelijk precies worden ingevuld, op de mm nauwkeurig. Jaloezieenverkoop.nl biedt een duidelijke meetinstructie aan voor elke vorm van raamdecoratie. Voor het gemak wordt ook bij elke aanvraag van kleurstalen een meetinstructie toegevoegd.

Mocht je er zelf toch niet uitkomen? Dan mag je altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen! Door een foto van de situatie per mail toe te sturen, kunnen wij je advies geven over hoe je aan de slag kan.

Ons online raamdecoratie assortiment

Hierbij nog een keer al onze producten op een rijtje. Klikt u op het product, dan komt u bij de productpagina van Jaloezieenverkoop.nl waar u meer informatie over het desbetreffende product kan vinden.

Rolgordijn op maat

Onze rolgordijnen op maat zijn in zowel transparante, lichtdoorlatende en verduisterende variant te bestellen.

Duo rolgordijn op maat

Onze duo rolgordijnen, ook wel roljaloezie genoemd, is in een lichtdoorlatende en verduisterende variant te bestellen. Maak uw duo rolgordijn af met een mooie, luxe sierkap.

Aluminium jaloezieën op maat

Onze aluminium jaloezieën zijn in drie verschillende lamelbreedtes te bestellen. De 16mm en 25mm aluminium jaloezieën zijn geschikt voor kleinere ramen. 50mm Aluminium jaloezieën zijn grover en ogen stoerder. Deze zijn vooral geschikt voor grotere ramen.

Houten jaloezieën op maat

De houten jaloezieën zijn in twee verschillende lamelbreedtes te bestellen. De standaard maat is 50mm en is ontzettend populair. De 63mm houten jaloezieën zijn grover en hebben een robuuste(re) uitstraling.