Oktober: Woonmaand!

07 oktober 2015

Oktober is de maand waarin het eerder donker wordt en de dagen weer korter worden. We besteden in deze periode meer tijd binnen, reden genoeg om jouw interieur af te stemmen op het nieuwe seizoen! Kortom: oktober is woonmaand!

Woonmaand 1: Kleurtrends

Hoe leuk is het om je interieur af te stemmen op het nieuwe seizoen! In de woonwinkels zijn de accessoireshoeken al helemaal afgestemd op de herfst. Wat we veel zien is het gebruik van warme kleuren, zoals kopertinten en accessoires gemaakt van hout. Maar ook pasteltinten blijven populair en zorgen voor rust.

Woonmaand accessoires jaloezieenverkoop.nl

Woonmaand 2: Uitpakken met accessoires

Heerlijk om uit te pakken met potjes, kaarsen, kleedjes en kussens! Het zorgt gelijk voor een hele knusse sfeer in de woon- en/of slaapkamer! Kies hierbij wel voor neutrale kleuren om er één geheel van te maken.

Woonmaand 3: Of toch minimalistisch?

Leuk om veel accessoires te gebruiken, maar het kan al snel druk ogen. Minimalistisch gebruik van accessoires zien we steeds vaker. Hierbij kies je voor een paar accessoires om een rustige sfeer te creëren. Groot of klein, dat maakt niet veel uit. Zorg ook hierbij voor een eenheid in gebruik met kleuren.

Woonmaand accessoires jaloezieenverkoop.nl

Het puntje op de i

Raambekleding is ook belangrijk! Wat is nou dé trend van het najaar wat betreft raamdecoratie? Wij zien dat transparante rolgordijnen steeds populairder worden. Met deze rolgordijnen verlies je vrijwel geen natuurlijk licht van buitenaf. Veel lichtinval dus!

Maar houten jaloezieën zijn ook perfect voor in het najaar! Werken met hout is iets dat we steeds vaker zien. In onze collectie vindt je houten jaloezieën op maat met een stoere houtprint, maar ook een jaloezieën met strakke lak in één kleur. Voor ieder wat wils dus.

Woonmaand accessoires jaloezieenverkoop.nl