Uitbreiding collectie duorolgordijn op maat

16 augustus 2016

Wij zijn altijd bezig met het aanpassen en vernieuwen van onze collectie. De woon- en kleurtrends veranderen, en wij veranderen mee! Jaloezieenverkoop.nl heeft maar liefst negen nieuwe kleuren toegevoegd aan de duorolgordijn collectie!

Nieuwe duorolgordijn stoffen

Vanaf nu kunt u kiezen uit maar liefst 79 kleuren en stoffen! Voor elk interieur zit er dus wel wat tussen. De nieuwe kleuren zijn verdeeld over twee series: JDKV en JDKL. Het zijn voornamelijk neutrale kleuren en komen goed tot hun recht in ieder interieur!

We hebben enkele egale kleuren en enkele kleuren met een fijn detail toegevoegd. Heeft u een rustig interieur? Dan zijn de JDKL stoffen een mooie toevoeging om uw interieur net wat meer pit te geven!

Duorolgordijn op maat collectie stof

5 Nieuwe kleuren uit de JDKL-collectie

Duorolgordijn op maat stof collectie

4 Nieuwe kleuren uit de JDKV-collectie

Kleurstalen aanvragen

Al benieuwd of een van de nieuwe stoffen goed past binnen jouw interieur? Vergeet dan niet om kleurstalen aan te vragen! De kleur op je beeldscherm kan, door instellingen van het beeldscherm of sfeerlicht in je omgeving, afwijken van het origineel.

Kleuradvies nodig? Vermeld dit dan bij de aanvraag. Wij kunnen naar aanleiding van jouw wens een mooie kleurenset samenstellen! Je aangevraagde kleurenset is binnen 1 à 2 werkdagen bij jou thuis afgeleverd.