Nieuw: Rolgordijn met sierkap!

06 juli 2015

Het team van Jaloezieenverkoop.nl probeert haar klanten tevreden te houden. Wij proberen onze collectie steeds te vernieuwen en uit te breiden. Denk hierbij aan toevoegen van nieuwe kleuren, of zelfs een nieuw product. Dit jaar hebben wij ook rolgordijnen in ons assortiment opgenomen!

Rolgordijn met sierkap

Een rolgordijn is toch wel de meest populaire vorm van raamdecoratie op maat. Wij hebben op het moment 83 verschillende kleuren in ons assortiment en hopen deze in de toekomst nog uit te breiden en natuurlijk aan te passen naar aanleiding van nieuwe kleurtrends.

Wat maakt een rolgordijn van Jaloezieenverkoop.nl bijzonder? In het bestelproces kunt u naast de kleur van een ketting, montagesteunen en onderlatten ook kiezen voor een sierkap! De sierkap verbergt het bovenste deel van het rolgordijn, de buis. Een rolgordijn met sierkap geeft een zeer luxe uitstraling aan uw interieur.

De sierkap is verkrijgbaar in meerdere RAL-kleuren. De kosten van een sierkap gaan per breedtemeter en bedragen €40,- per meter.

 

Rolgordijn met sierkap

Voordelen rolgordijn met sierkap

Een sierkap is niet alleen heel mooi, maar heeft ook een belangrijk voordeel. De kap beschermt de stof op de rol tegen vuil, insecten en mogelijke stoten. Daarnaast is het, ondanks een zeer goede uv-coating, na enkele jaren toch mogelijk dat er kleurverschil kan ontstaan in het doek. Dankzij de kap is de kans op kleurverschil na een aantal jaar zo klein mogelijk.

Benieuwd naar de verschillende kleuren kappen? Er zijn gratis stalen aan te vragen van de collectie sierkappen. Wenst u deze te ontvangen, dan kunt u dit aangeven in het vakje ‘bericht’ in het staalaanvraagproces. Wij sturen deze natuurlijk graag toe!