Goedkope jaloezieen bestellen

20 augustus 2014

Met trots is Jaloezieënverkoop.nl op 20 augustus 2014 online gegaan. Wij verkopen online raamdecoratie van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Goedkope jaloezieen op maat

Gezien de naam van onze website zult u het niet verbazen dat wij ons gespecialiseerd hebben in jaloezieën op maat en bieden wij een ruime keuze in verschillende jaloezieën en kleuren. Ons doel is om van Jaloezieënverkoop.nl een bloeiend bedrijf te maken. In de toekomst willen wij meerdere producten aan ons assortiment toevoegen, maar ons belangrijkste doel is om u tevreden te houden. Service staat boven alles! Wij adviseren, helpen en informeren u van staalaanvraag tot aan het leveren van de bestelling. Ons team staat vol enthousiasme klaar om van u een tevreden klant te maken!

Om u een zo laag mogelijke prijs en goedkope jaloezieen te bieden, bieden wij u geen meet- en montageservice. Hoe u jaloezieen kunt opmeten? De meetinstructies ondersteunen u bij het opmeten van de juiste maten! Komt u er zelf niet uit of wilt u advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

aluminium goedkope jaloezieen zilver met wit ladderband