Kleurstalen aanvragen

10 september 2015

Een mooie kleur rolgordijnstof of een stoere aluminium jaloezie op de website gezien? Wacht met bestellen, eerst kleurstalen aanvragen! Waarom adviseren wij dit? Wij vertellen u waarom.

Waarom kleurstalen aanvragen?

Na het kiezen van de gewenste raamdecoratie komt de volgende opgave, de kleur kiezen. In het bestelproces vindt u een groot deel van onze kleurencollectie. Om een goed beeld te kunnen geven, wordt de kleur toegepast in de afbeelding naarmate u de kleur heeft aangevinkt. Door instellingen van uw beeldscherm kan de gekozen kleur echter afwijken van het origineel. Als u deze kleur toepast en besteld, kan er teleurstelling ontstaan omdat de kleur anders kan zijn als verwacht.

kleurstalen aanvragen houten jaloezieen

Natuurlijk wil het team van Jaloezieenverkoop.nl teleurstellingen voorkomen. Daarom adviseren wij u om altijd kleurstalen aan te vragen. U kunt zien hoe de originele kleur er uitziet en of dit past in uw interieur. Op zoek naar een bepaalde kleur/tint? U kunt dit vermelden in een daarvoor geselecteerd vak dat te vinden is tijdens het bestellen van de kleurstalen.

Als u uw gewenste stalen voor 16:00u heeft aangevraagd op onze website, dan zullen wij er samen met de postbezorger voor zorgen dat uw kleurstalen binnen 1 à 2 werkdagen al bij u worden afgeleverd.