Kerst: pas je interieur aan op de feestdagen!

20 december 2016

De feestdagen komen steeds dichterbij. Je hebt de kerstboom al op kunnen tuigen en kunnen versieren met kleurrijke kerstballen en lichtjes. De kerstkransen komen van zolder en de eerste cadeaus verschijnen alweer onder de boom. Kortom: Het is tijd om je interieur klaar te maken voor de Kerst! 

Het is geen Kerst zonder..

Kerstboom of kerstster! Een kerstboom is niet alleen heel leuk om te zien, maar ook het opzetten is een feestje. Het is zelfs nog leuker om het samen met je partner, broer, zus of kind(eren) te doen! Met een afspeellijst vol met kerstliedjes heb jij gegarandeerd een gezellige dag.

Mocht je nou allergisch zijn? Of heb je liever geen kerstboom in je interieur? Dan is de kerstster een perfecte oplossing. Je kan deze overal in je interieur ophangen, zelfs als je niet veel ruimte hebt! Deze kan je in verschillende winkels kopen, maar hoe leuk is het om zelfgemaakte kerststerren op te hangen?! Wij hebben een DIY voor je opgezocht, waar alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Feestdagen decoratie

Een kerstboom of kerstster is onmisbaar tijdens de feestdagen. Bron 1: Homey Oh My Bron 2: Founterior

Feel good kerstliedjes!

Als jij je interieur klaarmaakt voor de feestdagen, kunnen kerstliedjes natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben wij een aantal feel good kerstliedjes voor je op een rijtje gezet. Want deze liedjes mag je niet missen!

Maak het extra gezellig

Met een kerstboom of kerstster creëer je al een knusse sfeer, maar je kan het nog veel gezelliger maken. Warmte en licht zijn belangrijk tijdens deze koude periode. Heb jij een open haard? Steek die dan gezellig aan! Geen open haard? Dan kan je een paar kaarsjes aansteken. Een geurkaars met een warme geur als kaneel laat jouw woonkamer extra lekker ruiken. Sluit je raamdecoratie voor wat extra privacy.

Daarnaast kan je ook wat lekkernij, zoals chocoladekransjes, op tafel zetten. Met een warme deken, een kop thee of warme chocolademelk en een leuk tijdschrift of boek maak je het lekker knus. En hoe kan je dit beter afmaken dan met kerstliedjes op de achtergrond?

Kerst Feestdagen

Knus met de open haard en gesloten raamdecoratie. Bron: Interdrape