Aluminium jaloezieën met toffe prints

24 augustus 2017

Aluminium jaloezieën komen in vrijwel ieder interieur goed tot hun recht. De kleur is het enige waar je goed op moet letten, want dat kan een interieur maken of breken. Maar waarom voor een egale kleur kiezen, wanneer er zoveel toffe prints zijn om uit te kiezen?! Wij laten je zien welke prints er in onze collectie zitten! 

Prints: hout

Hoe mooi houten jaloezieën ook zijn, aluminium jaloezieën zijn wat vriendelijker voor de portemonnee. Met de volgende print kan precies dezelfde look gecreëerd worden, maar dan met een kleiner budget. Deze collectie met houtprints bevatten acht verschillende tinten, van licht naar donker en van koel naar warm. Vooral in de maat 50mm lijkt deze print erg op een houten jaloezie.

In een botanisch interieur komt deze print goed tot haar recht, omdat het zorgt voor eenheid en rust, maar wel wat extra’s aan de ruimte toevoegt. Je voegt contrast toe met een bijpassende houtprint en bij 50mm jaloezieën kan je ook nog kiezen voor bijpassend ladderband. Liever 16mm of 25mm jaloezieën? Dan zorgen wij ervoor dat er een mooi en bijpassend ladderkoord meegeleverd wordt.

Prints jaloezieen Jaloezieenverkoop.nl

Jaloezieën met houtprint. Bron foto 1: NSMBL

Prints: geometrisch

De Scandinavische woontrend komt met veel toffe prints en geometrische lijnen. Ontzettend leuk in een minimalistisch interieur, wat wel een twist kan gebruiken. Misschien is het even schrikken, want het is een vrij drukke print. Toch is dit een leuke toevoeging aan je interieur wanneer je wel wat kleur kan gebruiken. Vooral de eerste en vierde lamellen zijn daarvoor geschikt. Wil je het toch wat rustiger aan doen? Dan zijn de tweede en derde lamellen misschien wel wat voor jou!

Prints jaloezieen Jaloezieenverkoop.nl

Aluminium jaloezieën met geometrische lijnen. Bron foto 1: Ur Style

De geometrische trend gaat bij ons nog even door. In de vorige collectie zaten al vier verschillende lamellen. Bij deze collectie heb je keuze uit maar liefst zes verschillende lamellen. Het is een iets andere print, maar zeker niet minder leuk! Deze print is, naar onze mening, het leukst in de maat 50mm. Zo kan je ook een bijpassende kleur ladderband kiezen, waardoor het toch een mooi geheel wordt! Vergeet je overigens niet om kleurstalen aan te vragen? Zo kan je kijken of je gekozen lamellen in je interieur passen. Weet je niet goed welke kleur je moet kiezen? Laat het ons weten! Als je aangeeft naar welke kleur(en) je op zoek bent, kunnen wij een stalenset voor je samenstellen.

Jaloezie prints Jaloezieenverkoop.nl

Kleur in een minimalistisch interieur. Bron foto 1: House of Valentina

Prints: golven

Last, but not least: Deze toffe lamellen met golfprint. Ondanks dat de lamel niet egaal is, zijn deze lamellen al een stuk rustiger als de twee voorgaande prints. Deze komen goed uit in een botanisch interieur, maar ook in een industrieel interieur komt deze print erg mooi uit! Ook hier is het dus aan te raden om kleurstalen aan te vragen. Dit printje is vooral leuk wanneer je kiest voor 25mm aluminium jaloezieën.

Lamellen prints Jaloezieenverkoop.nl

Bohemian tinten. Bron foto 1: Make Over