Jaloezieën de nieuwe trend van 2019!

08 januari 2015

Een jaloezie is raamdecoratie met een strakke uitstraling en verkrijgbaar in hout en aluminium. Beide materialen zijn helemaal op maat te bestellen. Dat betekent: unieke raamdecoratie. Maar dankzij deze nieuwe trend wordt uw jaloezie pas echt uniek!

Nieuwe trend 2019: Ladderband

De trend op gebied van zowel houten jaloezieen of aluminium jaloezieen is het toepassen van ladderband. Dit kan zowel in bijpassende kleur als een afwijkende kleur. Juist met ladderband creëert u een mooie balans in uw interieur, door de accessoires op de kleur van uw ladderband af te stemmen.

Tevens heeft u keuze uit een hele grote collectie kleuren.U kunt met jaloezieën uw interieur een geheel nieuwe uitstraling geven. Doordat u zelf een wenselijk lichtinval kunt bepalen geeft het uw interieur een frisse en strakke boost. Door de jaloezie te bedienen met de tuimelstang kunt u het zicht naar binnen of naar buiten bepalen, zoals u dat wenst.

nieuwe trend jaloezieen ladderband

Gratis kleurstalen aanvragen

Heeft u interesse in aluminium jaloezieen, houten jaloezieen of een van onze andere raamdecoraties? Kijk op de website voor meer informatie en vraag gratis kleurstalen aan. Door de gratis stalen kunt u thuis kijken en bepalen welke kleur het beste past bij uw wensen.

Weet u niet goed naar welke kleur u op zoek bent? Geef uw wensen, of bijvoorbeeld de kleuren in uw interieur, aan bij het aanvragen van de stalen. Door uw wensen met ons te delen, kunnen wij in ons grote assortiment kijken welke kleuren goed aansluiten op uw behoeften.