Het voordeel van kleurstalen aanvragen

17 april 2016

Voordat je raamdecoratie op maat koopt, denk je daar goed over na. Vooral als je het online gaat aanschaffen. Kloppen de kleuren wel? Hoe voelt de stof van het product aan? Klopt de maat? Dit zijn allemaal factoren die belangrijk zijn bij het aankoopproces. 

Zeker zijn over je aankoop

Wij snappen heel goed dat het online bestellen van raamdecoratie op maat spannend kan zijn. Wij raden je daarom altijd aan om eerst kleurstalen aan te vragen. De kleur op je beeldscherm kan namelijk afwijken van het origineel. Dit heeft o.a. te maken met de kleurinstellingen van je beeldscherm.

Door gebruik te maken van kleurstalen heb je de mogelijkheid om te kijken of de kleur past bij jouw interieur. Misschien leek de kleur op het beeldscherm beter bij je interieur te passen dan dat hij in werkelijkheid doet. Met de kleurstalen die je aan kunt vragen, voorkom je teleurstellingen in de toekomst.

Kleurstalen aanvragen JVK

Stalen aluminium jaloezieën 25mm en 50mm

Je zit nergens aan vast

Op Jaloezieenverkoop.nl kan je geheel vrijblijvend gratis kleurstalen aanvragen. Deze mogelijkheid is er echt om jou te helpen met de keuze van de juiste kleur. het geeft je de rust om in je eigen huis de keuze te maken en overtuigd te zijn van je beslissing.

Hoe vraag je gratis kleurstalen aan?

In de rechter menubalk, zie je de optie ‘Kleurstalen aanvragen‘ tegen. Door op deze knop te klikken, verschijnt er een pagina met een lijst van producten waaruit je kunt kiezen.

 

Kleurstalen aanvragen JVK

 

Onder elk product staan de productmogelijkheden. Het juiste product gevonden? Kijk dan waar jij kleurstalen van wil ontvangen. In het volgende voorbeeld kiezen we voor ‘Semi-transparant’ onder het kopje ‘Rolgordijnen’.

 

Kleurstalen aanvragen JVK

Vink vervolgens de kleuren aan waarvan jij graag een kleurstaal wil ontvangen. Je kan maximaal 5 kleurstalen aanvragen. Eenmaal alle gewenste kleurstalen aangevinkt? Onderaan de pagina vind je het contactformulier. Doe nog even een laatste check en klik vervolgens op ‘Aanvraag verzenden’. En zo simpel is het!

Vervolgens krijg je een mailtje met alle informatie over de kleurstalen die je hebt aangevraagd. Daar staat ook je adres nog vermeld. Staat er nou een foutje in, wat betreft het adres of de kleurstalen? Neem dan even contact met ons op. De aanvraag is binnen 2 werkdagen in huis.

Advies nodig?

Boven het contactformulier vind je nog een tekstvak waarin je je voorkeur kan aangeven. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Geef dat dan aan in het tekstvak. Wij kunnen je daarmee verder helpen. Hetgeen wat op de website te vinden is, is maar een deel van onze collectie. Wij kunnen een stalenset voor je samenstellen, afgestemd op jouw voorkeur of wens.