Gerust op vakantie dankzij duorolgordijn op maat

21 februari 2017

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. Veel families pakken hun spullen in en gaan een weekje richting de sneeuw of juist naar de zon. Toch is het spannend om je huis onbewaakt achter te laten. Je wil de indruk geven dat je thuis bent, maar je wil niet dat mensen bij je binnen kunnen kijken. Wij laten je zien hoe een duorolgordijn je daarbij kan helpen.

Duorolgordijn op maat

Door je raamdecoratie volledig te sluiten, wek je de indruk dat je niet aanwezig bent. Bij een duorolgordijn op maat kan je werken met twee achter elkaar hangende lagen stof. Deze stof bestaat uit afwisselend open en gesloten banen. Door de gesloten banen tegenover de open banen te laten hangen, is het duorolgordijn gesloten. Door de gesloten banen tegenover elkaar te zetten, is het duorolgordijn ‘open’. Door hier tussenin te zitten en dus de raamdecoratie deels open te zetten, is het moeilijk om van buitenaf naar binnen te kijken. Daarmee behoud je de privacy en heb je geen last van ‘pottenkijkers’. Het beste resultaat wordt behaald met een verduisterend duorolgordijn, maar ook een semi-transparante stof zal het gluren van de buren tegenhouden.

Door de raamdecoratie op maat dus niet volledig, maar slechts deels te sluiten, wek je de indruk dat je aanwezig bent. Door je lamp(en) op timer te zetten, wek je ook ’s avonds de indruk dat je thuis bent. Minder kans op inbrekers én mensen van buitenaf kunnen niet goed naar binnen kijken. Zo behoud jij je privacy, zelfs als je niet thuis bent!

Om een zo goed mogelijk resultaat te creëren, kan je wat lege koffiekopjes op tafel laten staan of een auto op de oprit laten staan. Laat de krant op tafel liggen en wat speelgoed over de grond verspreid is ook nooit verkeerd. Laat de buren ook weten dat je op vakantie bent. Zij kunnen je post op tafel leggen en je raamdecoratie van tijd tot tijd even anders hangen.

Benieuwd of een duorolgordijn ook wat voor jou is? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan. Zo kan je thuis zien welke kleur het beste bij jouw interieur past. Mocht je het zelf niet weten? Dan kan je ons altijd om advies vragen door contact met ons op te nemen. Door jouw wensen door te geven, kunnen wij een mooie en gepersonaliseerde stalenset voor je samenstellen. Je hebt het de volgende werkdag al in huis, dus waarom niet?!

Duorolgordijn op maat Jaloezieenverkoop.nl

Duorolgordijn in interieur. Bron: Sunside

Duorolgordijn op maat Jaloezieenverkoop.nl

Duorolgordijn op maat in de keuken. Bron: Interieur & Inspiratie