En de winnaar is…

31 maart 2016

Het team van Jaloezieenverkoop.nl wilde graag iemand in het zonnetje zetten tijdens de Paasdagen. En wat past er beter bij Pasen dan paaseitjes?! Daarom hebben wij een vaas gevuld met verrukkelijke paaseitjes. Zou jij het juiste aantal eitjes raden, dan zou jij de hele pot winnen! En het juiste antwoord is, net op tijd, geraden! 

De winnaar van onze Paasactie is geworden:

> Inge van den Berg!

Gefeliciteerd! Inge heeft het juiste aantal van maar liefst 868 paaseitjes geraden! En dat maakt haar de winnaar van de heerlijke pot gevuld met chocolade! Net op de valreep heeft zij het juiste antwoord geraden. Wij hadden dus nog genoeg tijd om haar prijs voor de Paasdagen bij haar te bezorgen!

Inge heeft een leuk berichtje achtergelaten op onze Facebook-Pagina:

Vanmorgen vroeg kwam 2 dames aan de deur met een hele zware vaas vol met 868 paaseitjes!! Superleuk en nogmaals dank aan Jaloezieenverkoop.nl voor de mooie prijs.

Daarbij nog een fotootje van de winnaar en haar heerlijke prijs! We wensen Inge veel snoepplezier!

Winnaar Pasen

Stay up-to-date

Wil jij up-to-date blijven over nieuwtjes, win-acties en af en toe wat wooninspiratie meepikken? Like ons dan op Facebook. Op onze Facebook-Pagina posten wij wekelijks berichten over interieur, raamdecoratie en natuurlijk wat leuke nieuwtjes tussendoor! Like jij onze Facebook-pagina al?