Denim Drift, dé kleur van 2017

24 november 2016

Okergeel was, volgens Flexa, de kleur van 2016. Het is een gewaagde kleur, maar in combinatie met de juiste accessoires staat het heel stijlvol én voeg je kleur toe aan je interieur. Flexa heeft onlangs de kleur van 2017 bekend gemaakt en wij willen je natuurlijk alles vertellen over deze nieuwe en trendy kleur en hoe je deze kan toepassen in je interieur. Dé kleur van 2017 is ‘Denim Drift’! 

Kleurthema 2017: Life is a new light

Denim Drift is een mix van blauw- en grijstinten. Dit maakt het tot een rustgevende en stijlvolle kleur. De kleur is tijdloos en ziet er bij verschillende interieurstijlen steeds weer anders uit. Vooral in een industrieel interieur komt Denim Drift goed tot zijn recht. Het gaat namelijk goed samen met donkere kleuren zoals grijs en zwart en zorgt voor balans in de ruimte. Het is een tegenhanger van donkere kleuren, perfect om je industriële interieur minder donker te laten ogen!

Denim Drift Jaloezieenverkoop.nl

Denim Drift in het interieur toegepast. Bron: Flexa

In het kleurenpalet van deze trendy kleur vind je niet alleen grijs en zwart, maar ook een hoop andere blauwtinten. Wat opvalt, is dat het allemaal vrij rustige en neutrale kleuren zijn. Het is dus niet alleen goed geschikt voor in de woonkamer of keuken, maar ook in de slaapkamer komt deze kleur goed tot zijn recht. Het heeft een rustgevende werking, wat een positief effect heeft op de nachtrust.

Denim Drift is een veelzijdige kleur die goed te combineren is met verschillende soorten raamdecoratie. Ga voor stoere, matte aluminium jaloezieën op maat om je industriële interieur af te maken. Voor een ruimte zoals de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn op maat de beste keuze, om zo een goede nachtrust te kunnen behalen.  

Denim Drift Flexa Jaloezieenverkoop.nl

Kleurenpalet van Denim Drift. Bron: Ons Veer

Het mooiste resultaat behaal je als je de muur in de kleur Denim Drift verft en de meubels en accessoires neutraal houdt. Om warmte toe te voegen aan het interieur, zijn meubels en accessoires met hout-look een passende oplossing. Items met hout-look zijn in dit geval de eyecatchers binnen het interieur.

Liever geen volledige muur in één kleur? Dan is lambrisering een goede optie. Bij een lambrisering creëer je twee kleurvlakken op de muur, waarmee je contrast toevoegt aan je interieur. De kleur Denim Drift is in dit geval het best te combineren met een donkerdere blauwtint.

Denim Drift

Denim Drift toegepast in de slaapkamer. Bron: A Cup Of Life