Creëer warmte in je interieur met deze items

10 oktober 2017

De herfst is alweer van start gegaan en de temperaturen dalen steeds weer een paar graden. Je interieur afstemmen op het nieuwe seizoen blijft leuk en dat weten wij maar al te goed. Toch blijven mensen het lastig vinden om warmte toe te voegen. Iets wat zeker centraal staat bij het nieuwe seizoen. Wij laten je zien met welke items je warmte kan creëren!

(Homemade) kleden en kussens

Het klinkt misschien zo makkelijk, maar kleden en kussens kunnen al zoveel warmte toevoegen. Let daarbij dan wel op het materiaal van je accessoires. Lekkere vachtjes (nep, uiteraard) en wollen kleden zijn niet alleen heel lekker om onder te liggen, maar zien er ook nog eens stijlvol uit. Kijk wel naar wat goed past binnen je interieur. Zo passen roze en lichtgrijs goed bij het Scandinavische interieur. Donkerblauw, donkergrijs en taupe passen weer goed bij een industrieel interieur. Heb je een botanisch interieur? Dan passen bruin en legergroen goed binnen je interieur. En hoe leuk is het om het zelf te maken? Haken en breien, ofwel ‘homemade’ is weer ontzettend leuk. Maar in woonwinkels heb je ook leuke varianten!

Warmte creëren Jaloezieenverkoop.nl

Letterlijk en figuurlijk warmte toevoegen met kaarsen

Nog zo iets makkelijks is het neerzetten van kaarsen. Hoe leuk (en gemakkelijk) is het om verschillende kaarsen op een plateau neer te zetten. Hoe stijlvol alle witte en lichtgrijze kaarsen in een woonmagazine er ook uitzien, veel warmte voegt het niet toe. Kies daarom voor kaarsen in kleuren als rood, bruin en oranje. Hoogteverschil is wel echt een must. Je kan het geheel afmaken met waxinelichtjes en kleine pompoenen van een tuincentrum die je over het gehele plateau neer kan leggen.

Warmte creëren Jaloezieenverkoop.nl