Creëer een luxe uitstraling met houten jaloezieën

26 mei 2017

Een luxe uitstraling binnen je interieur, dat willen we toch allemaal? Zowel in de woonkamer, de keuken, het kantoor en natuurlijk de slaapkamer. Zo’n luxegevoel hoeft niet eens duur te zijn. Wat dacht je van houten jaloezieën? Mooie kwaliteit, zonder dat je budget wordt geplunderd. 

Houten jaloezieën op maat

Raamdecoratie is vaak de finishing touch binnen het interieur. Dit zorgt er ook voor dat raamdecoratie de ruimte kan maken of breken. Het is daarom altijd verstandig om kleurstalen aan te vragen, voordat je een definitieve keuze maakt. Zo kan je thuis op je gemak kijken welke kleur of welk materiaal het beste binnen je interieur past. Mocht je een Scandinavisch, botanisch, industrieel of minimalistisch interieur hebben? Kies dan voor een kleur die binnen het kleurenpalet past. Zo creëer je zowel een luxe uitstraling als een rustig geheel.

Luxe uitstraling houten jaloezieen

Houten jaloezieën op maat. Bron foto 1: Etcexpo Bron foto 2: Pinterest

Houten jaloezieën zijn een echte eyecatcher en het maakt zeker een statement binnen een interieur. Less is more is hier zeker van toepassing. Zorg dus dat je het rustig houdt betreft accessoires, want deze verticale lamellen zijn al een kunstwerk op zich. Bij houten jaloezieën kan je standaard kiezen voor ladderband, waarmee je het geheel mooi af kan werken en af kan stemmen op je interieur. Mocht je dat niet mooi vinden? Dan kan je ook kiezen voor ladderkoord.

Deze vorm van raamdecoratie wordt vaak geassocieerd met luxe. Deze vorm van raamdecoratie op maat zorgt voor een mooie lichtinval en filtert de zon op een prettige manier. De lamellen zijn eenvoudig te verstellen, waardoor jij zowel de gewenste lichtinval als privacy kan bepalen. Daarom zijn houten jaloezieën op maat ook goed geschikt voor montage in de badkamer. In dit artikel leggen we je uit hoe je een luxegevoel in de badkamer kan creëren.

Luxe uitstraling houten jaloezieen Jaloezieenverkoop.nl

Houten jaloezieën voor een luxe uitstraling. Bron foto 1: Welke Bron foto 2: Huis & Inrichten