Budgettips voor in het interieur

24 augustus 2015

Veel mensen durven weer de stap te nemen om te verhuizen of om voor het eerst samen te wonen. Het kan allemaal wat duurder uitvallen dan u had gehoopt, dat samenwonen. Daarom geven wij u vandaag wat budgettips om met een klein budget toch een leuk interieur te creëren!

Echte budgettips: Veilig wit of lichtgrijs

Kies voor neutrale kleuren die altijd mooi blijven. De welbekende en veilige witte muren vormen de basis in het interieur. Kies voor een paar mooie, grote meubels om de ruimte zo goed mogelijk op te vullen. Zorg wel dat er een mooi kleurencontrast aanwezig is, anders oogt het al snel wat rommelig.

Accessoires in het interieur

Als uw basis bestaat uit veilige, natuurlijke kleuren (denk hierbij aan wit, grijs of aardetinten), kunt u om de zoveel tijd een kleine make-over aan uw interieur geven. Goedkope, maar toch zeer leuke accessoires kunt u vinden bij winkels zoals de Action, maar ook bouwmarkten of tuincentra hebben mooie accessoires.

Budgettips voor je interieur

Bron: Pinterest

Tweedehands is hip!

Het is weer helemaal hip om meubels en/of accessoires te scoren bij een tweedehands winkel. Eenmaal een stijl gevonden die u graag wil toepassen in het interieur? Neem eerst eens een kijkje in een kringloopwinkel! Misschien vindt u daar wel precies waar u naar op zoek bent. En wie weet heeft uw familie of vriendenkring wel iets op zolder staan wat zij niet meer gebruiken, maar waar ze u heel blij mee kunnen maken. Vragen kan altijd, want niet geschoten is altijd mis!

The finishing touch

Een interieur is niet compleet zonder raamdecoratie. Dit is meestal een van de eerste dingen die u ziet als u een kamer binnenloopt. Houten jaloezieën geven een erg chique effect, maar kunnen al snel boven het budget liggen.

Daarom laten wij u een goedkopere, maar zeker niet minder mooie vorm van raamdecoratie zien: aluminium jaloezieën! In ons assortiment kunt u 16mm, 25mm en 50mm jaloezieën op maat vinden. De 50mm aluminium jaloezieën lijken erg veel op houten jaloezieën, maar zijn toch wat goedkoper en vallen hierdoor wel binnen uw budget.

Maak het af met een mooie kleur ladderband om er een geheel van te maken. Meer een fan van stof? Naast jaloezieën verkopen wij ook rolgordijnen op maat. Maak uw interieur af met mooie raamdecoratie op maat!

Ladderband bij je aluminium jaloezieën

Bron: Koopkeus