Binnenkort: Duorolgordijnen

10 augustus 2015

Het team van jaloezieenverkoop.nl wil blijven innoveren. Naast houten en aluminium jaloezieën & rolgordijnen zullen wij ook duorolgordijnen op maat aanbieden! Het duorolgordijn (ook wel roljaloezie genoemd) is al een tijdje erg populair en Jaloezieenverkoop.nl kan hier natuurlijk niet in achterblijven.

Duorolgordijnen bestellen

Wat is een duorolgordijn eindelijk? Een duorolgordijn bestaat uit twee stoffen die achter elkaar komen te hangen, bestaande uit afwisselend open en gesloten banen. Met deze open (transparante) en gesloten banen kunt u eenvoudig de lichtinval en/of privacy in huis bepalen.

Als u de open banen tegenover elkaar laat hangen, geniet u van voldoende lichtinval. Door de open banen tegenover de gesloten banen te plaatsen, is het duorolgordijn ‘gesloten’ en kunt u genieten van optimale privacy.

duorolgordijnen op maat

Verduisterend duorolgordijn

Naast semi-transparante duorolgordijnen (die het licht filteren, zodat er natuurlijk licht binnen komt) leveren wij ook verduisterende roljaloezieën aan. Deze worden afgewerkt met een verduisterende onderlat. Dit betekent dat de twee stoffen dichter op elkaar hangen en lichtkieren kleiner zullen zijn. Hierdoor is een duo rolgordijn zeer geschikt voor plaatsing in de slaapkamer.

De stof is namelijk 100% verduisterend. Maar let op: Door de afstand tussen het doek en het kozijn kunnen er kleine lichtkieren ontstaan.

Om het geheel af te maken, kunt u uw duorolgordijn afwerken met een luxe sierkap. Deze aluminium kap beschermt de stof die nog op de buis zit. Daarnaast geeft een sierkap een luxe uitstraling aan uw raamdecoratie op maat.

Gratis kleurstalen duorolgordijnen aanvragen

Benieuwd hoe een duorolgordijn in uw interieur staat? Door gratis kleurstalen aan te vragen, kunt u de kleuren thuis vergelijken. Zo kunt u zien of de kleur goed past bij uw huidige meubels en het interieur in het algemeen.

Advies nodig? Door uw wensen door te geven aan onze klantenservice, kunnen wij een gepersonaliseerde stalenset voor u samenstellen. Als u voor 16:00u uw stalen besteld, zorgen wij ervoor dat u deze de volgende werkdag al in huis heeft!