All White | Wooninspiratie

02 juni 2016

Alles in het wit. Mensen zijn er dol op en wij snappen waarom! Het is een veilige kleur waar weinig mis mee kan gaan. Althans, als er geen kleine kinderen in de buurt zijn. In dit blogpost geven wij je wat wooninspiratie gericht op het ‘All White’-interieur! En wees maar niet bang, er komt toch wel wat kleur aan te pas.

A touch of color

Een volledig wit interieur? Gaaf om te zien! Op Pinterest. In het echte leven willen we toch wel een beetje kleur toevoegen aan ons interieur. Om toch voor de frisse en strakke uitstraling te gaan, kan je kiezen voor lichte kleuren. Pasteltinten zijn hier perfect voor.

Je kunt het zo rustig of zo druk maken als je zelf wilt, het ligt er maar aan hoe jij de kleur toepast in je interieur. In de eerste foto is groen als ondersteunende kleur gekozen. ‘Maar hoezo dan, alleen de lamp is toch groen?’. Kijk maar eens goed naar de kast. De buitenkant is wit gebleven, maar de binnenkant is in dezelfde kleur groen geverfd!

Kleurenpalet samenstellen

Hoe, en welke kleur moet je dan toepassen in je interieur? Ga gewoon eens op onderzoek uit op Pinterest of in de woonwinkels. Zoek naar kleuren die mooi bij elkaar matchen, maar zorg er wel voor dat wit de overhand blijft krijgen. Kleur pas je namelijk toe bij het gebruik van accessoires.

Wooninspiratie

Wit interieur met groene details. Bron: Homecrush

Wit zorgt voor rust

Wit straalt rust uit. Dat is ook vaak de reden waarom mensen kiezen voor witte muren in de werk- of slaapkamer. Je word niet snel afgeleid, omdat je in deze rustige omgeving geconcentreerd kan werken. Een echte trend op dit moment is de ‘zwart-wit’ trend. Ook hier blijft wit de basis vormen en worden er zwarte accessoires toegepast. Het staat heel klassiek en is tijdloos.

Wooninspiratie Jaloezieenverkoop.nl

Een witte werkplek zorgt voor rust. Bron: Makeover

Het puntje op de ‘i’

Een interieur is niet compleet zonder raamdecoratie op maat! Het maakt het interieur compleet, omdat het sfeer toevoegt in de ruimte. Omdat witte raamdecoratie overal bij past, kan je hier nooit de fout mee ingaan. Daarnaast is het ook nog eens tijdloos.

Wooninspiratie Jaloezieenverkoop.nl

Witte aluminium jaloezieën op maat. Bron: Casa Vogue

Aluminium jaloezieën op maat

 

Aluminium jaloezieën op maat in het wit zorgen voor een luxe uitstraling in je interieur. Ze zijn zowel in een matte variant als glanzende variant verkrijgbaar. Voor een minimalistisch effect is ladderkoord het mooist. Ladderband daarentegen zorgt voor een nog luxere uitstraling en voegt wat extra’s toe aan de raamdecoratie.

 

 

 

 

 

Wooninspiratie Jaloezieenverkoop.nl

Witte duorolgordijnen op maat. Bron: Hollevoet

Duorolgordijn op maat

 

Deze vorm van raamdecoratie op maat is momenteel erg populair. Vooral de mooie lichtinval zorgt ervoor dat het duorolgordijn erg geliefd is! Het duorolgordijn op maat is zowel met open montageprofiel als gesloten montageprofiel te verkrijgen. Om het geheel af te maken, kan je kiezen voor een luxe kettinggewicht.

 

 

 

 

 

Wooninspiratie Jaloezieenverkoop.nl

Witte, verduisterende rolgordijnen op maat. Bron: Frans van Stijn Wonen en Slapen

Rolgordijn op maat

 

Een erg klassieke en tijdloze vorm van raamdecoratie is het rolgordijn op maat. Verduisterend, semi-transparant of geheel transparant. Voor elke ruimte is er een geschikt rolgordijn. Verduisterend voor in de slaapkamer en (semi-) transparant voor de woonkamer of keuken. Alles is mogelijk met een rolgordijn op maat!

 

 

 

 

Een volledig wit interieur? Met wat kleurrijke details zorg jij ervoor dat het jouw plekje wordt. Neem ook eens een kijkje op ons Pinterest-account voor nog meer wooninspiratie!