4X Inspirerende Instagramaccounts

21 april 2017

Twee weten meer dan een” is een quote die wij graag gebruiken. Wij willen je namelijk een hoop inspiratie bieden betreft interieur- en woonstijlen, maar ook kleurtrends. Toch vinden we dat ook andere inspirerende mensen een plekje in het zonnetje verdienen. Daarom laten wij, net als de vorige keer, weer vijf inspirerende Instagramaccounts zien. Tijd om weer een hoop inspiratie op te doen! 

@Lieks_home

Angelique, de dame achter dit account, mixt veel woonstijlen met elkaar. Zo zie je een hoop foto’s met alleen maar witte items, maar ook veel planten, knusse kleden en kussens en een stoere zithoek. Waarom kiezen als er zoveel leuke woonstijlen zijn om mee te werken? Wij vinden dit een heel inspirerend account. Jij? Wij raden je aan om haar te volgen, want het is zeker de moeite waard. Zo’n 36.000 mensen zijn je al voorgegaan.

@Koseligblog

Sandra, ofwel oprichtster van Koseligblog, heeft een Scandinavisch interieur om bij weg te dromen. Veel wit, een hoop pasteltinten, maar ook wat stoerdere items. Zo combineert ze zachtroze met okergeel. Gaaf! Fan van een rustgevend, licht interieur? Dan is het zeker de moeite waard om deze inspirerende vrouw te volgen. Vooral wanneer je wat inspiratie nodig hebt om je interieur klaar te stomen voor de lente!

@Rohouseproud

Over inspirerende accounts gesproken: Deze foto zou prima in een woonmagazine passen. Woonblogger Rowena laat je zien dat je zelfs met donkere tinten rust kan creëren in het interieur. En dat is haar goed gelukt! Het is weer totaal wat anders dan de twee accounts hierboven, maar dat is juist wat we willen laten zien. Ook dit is weer een mix van verschillende stijlen. Zo combineert ze stoere, donkere items met lichte kleuren zoals wit, roze en zandtinten. Het industriële en Scandinavische interieur gaan, zoals je ziet, dus prima samen!

@Ellefotografie

Daniëlle is fotografe en dat is ook zeker te zien aan haar foto’s. Ze zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en alle woonitems op de foto zien er prachtig uit. Haar interieur wordt gevormd door zachte tinten zoals beige, crème en gebroken wit. Het zorgt voor een mooie balans en geeft rust. Niet alleen de foto’s, maar ook haar gehele feed is alleen al een plaatje om naar te kijken.