Uitbreiding 50mm aluminium jaloezieën!

18 september 2015

Aluminium jaloezieën zijn anno 2015 erg populair. Ze geven een strakke en moderne look aan je interieur en zijn, in combinatie met bijpassend ladderband, een plaatje om te zien! Onze collectie telt circa 50 kleuren, maar dit is niet genoeg om de blijvende vraag van onze klanten te kunnen verwezenlijken. Daarom breiden wij onze collectie uit!

Uni mat

50mm Aluminium jaloezieën op maat hebben wij onderverdeeld in 4 categorieën: Budget, Uni mat, Uni en Print. Het team van Jaloezieenverkoop.nl breidt dit keer de Uni mat collectie uit. Dit doen wij omdat er momenteel 6+ kleuren in deze collectie te vinden zijn, maar wij dit te weinig vinden. Wij willen de klant een ruime keuze aan kleuren en materiaal bieden. U kunt vele nieuwe kleuren in de collectie verwachten.

Aluminium jaloezieën op maat

Kleurstalen aanvragen voor aluminium jaloezieën

Het team van Jaloezieenverkoop.nl biedt u de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Wij bieden u deze mogelijkheid om enige teleurstelling te voorkomen. Bij het kiezen van een kleur in het bestelproces kan de kleur op uw beeldscherm door sfeerlichten of instellingen van het beeldscherm afwijken van de originele kleur. Tevens kunt u met deze kleurstalen bepalen of het geschikt is en past in uw interieur.