4 Inspirerende Instagram-accounts om te volgen!

03 januari 2017

Instagram lijkt onmisbaar in ons dagelijkse leven. Je bent erg snel up-to-date en je kan er een hoop inspiratie opdoen. Onder andere voor jouw huisje. Om je te helpen bij het zoeken van wooninspiratie op Instagram, hebben wij 5 Instagram-accounts bij elkaar gezet die zeker de moeite waard zijn om te volgen! 

4 X Wooninspiratie op Instagram

1. @Bintihome

Souraya onderhoudt dit Instagramaccount met maarliefst 49.000+ (!)volgers, is blogger, interieurdesigner en stylist. Ze weet dus goed waar ze het over heeft! Haar interieur is mooi afgestemd op de botanische woontrend met hier en daar wat ‘bohemian’ elementen. Op haar Instagramaccount vind je niet alleen kiekjes vanuit haar eigen interieur, maar krijg je ook een hoop wooninspiratie van andere interieurstijlen mee! En mochten alleen foto’s je vervelen? Dan kan je natuurlijk altijd een kijkje nemen op haar interieurblog.

2. @Lustvoorhetoog

Manon runt naast een succesvol Instagramaccount met meer dan 10.000 volgers ook een woonblog. Ze deelt veel foto’s vanuit haar interieur, maar zet ook iedere woensdag een ander inspirerend Instagramaccount in het zonnetje. Zo heb je dus altijd genoeg wooninspiratie als je door je timeline van Instagram scrolt! Het interieur van Manon bestaat uit een mix van verschillende woonstijlen. Zo zie je niet alleen elementen van de scandinavische, maar ook industriële en botanische woontrends terug in haar interieur. Net wat anders als bij het instagramaccount wat we hiervoor zagen, maar net zo inspirerend! Ook hier kan je ‘Lust voor het oog’ volgen via haar interieurblog.

3. @Lindabuitendijk

Linda, de dame achter dit Instagramaccount met 600+ volgers, is een dame die haar creativiteit goed kwijt kan binnen haar interieur. Een aantal meubels die je ziet op haar foto’s heeft ze namelijk helemaal zelf gemaakt! Haar interieur heeft veel weg van het scandinavische interieur, omdat ze gebruikt maakt van licht hout en lichte kleuren. Ze maakt alles af met accessoires die goed op elkaar zijn afgestemd. Zeker een grote inspiratiebron! Ondanks dat ze pas net is begonnen, heeft ze al een ontzettend mooie feed. Het is zeker het volgen waard!

4. @Inhuis_bij__linn88

Om je voor elke woonstijl die momenteel populair is wat inspiratie te geven, hebben wij ook een Instagramaccount opgezocht met inspiratie voor het industriële interieur. Linn, de vrouw achter dit Instagramaccount met 800+ volgers, heeft een stoer, industrieel interieur met donkergroen als basiskleur. Een kleur die steeds weer populairder lijkt te worden. Ze deelt verschillende kiekjes uit haar eigen interieur. Ook Linn blogt; Ze is gastblogger voor Giga Meubel. Ze deelt hele mooie foto’s, zeker waard om haar te volgen!

Ook Jaloezieenverkoop.nl is te vinden op Instagram! Vergeet je ons (@Jaloezieenverkoop.nl) niet te volgen?